Mijn eigen kadootje

Vraag direct uw democode aan

Met de waardebon die uw collega’s en werknemers ontvangen kunnen zij kiezen uit meer dan 1000 kado’s die voor elk budget zijn opgedeeld in verschillende categorieën, van Duurzaam & Eco tot Gadgets & Technologie en van Woon & Leefstijl tot Belevenissen & Giftcards.
Hieronder een aantal punten hoe wij te werk gaan en het aanvraagformulier voor de democode.

Wij maken een webshop op maat

Wanneer u een democode aanvraagt, maken we al direct een webshop. Hiervoor gebruiken we het logo en de huisstijl van uw bedrijf. Ook het budget passen we aan, zodat u precies ziet waaruit uw collega’s en medewerkers straks kunnen kiezen.
Wanneer u de democode om wilt zetten in een bestelling, kunnen we in overleg met u nog aanpassingen maken. Let op dat hoe eerder u er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

De waardebon wordt verpakt in een leuk geefmoment

Elk jaar bedenken we een nieuw geefmoment. Het is altijd een leuk doosje met daarin een kleine attentie en een bijpassende waardebon. Hier kunt u een eigen tekst voor aanleveren, om uw collega’s persoonlijk te bedanken.
We kunnen het geefmoment ook geheel personaliseren. Van een persoonlijke sleeve, tot een geheel eigen ontwerp doosje. Zelfs de attentie kan speciaal voor u bedacht en gemaakt worden. Ook hiervoor geldt dat hoe eerder u er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

De medewerker logt in met de gegevens op de waardebon

Wanneer u het geefmoment openmaakt, treft u daarin een waardebon aan met een (persoonlijke) kerstwens, een verwijzing naar de website waar ingelogd kan worden en natuurlijk unieke inloggegevens.
De medewerker kan deze gegevens gebruiken om in te loggen in de webshop die voor uw bedrijf gemaakt is. Ondervind u problemen? De helpdesk is goed bereikbaar per telefoon en e-mail.

De medewerker kan shoppen tot het budget op is

In de webshop krijgt u een saldo van een bepaald aantal klavertjes. Na het inloggen kunt u shoppen, totdat dit saldo op is. U kunt hierbij kiezen uit meer dan 1000 kado’s!
De kado’s zijn ingedeeld in categorieën en in prijscategorieën. U kunt dus een heel pakket samenstellen met allemaal kleine kado’s of u kunt uw hele saldo aan één kado besteden.

Het uitgekozen kado wordt thuis bezorgd

Wanneer u uw gehele saldo besteed hebt, kunt u bestellen. Hier vult u uw gegevens in en dan ontvangt u een bevestiging. Eenmaal hier wordt de bestelling zorgvuldig ingepakt in een leuke kerstdoos.
Zodra we het pakket versturen, krijgt u een mail met gegevens om uw kerstpakket te volgen. Binnen enkele werkdagen komt Post NL het bij u thuis bezorgen.

Jouw bedrijf ontvangt een anoniem overzicht van de bestellingen

U als schenker ontvangt van ons een overzicht van alle bestellingen. U ziet natuurlijk niet wie wat besteld heeft, de bestelling blijft altijd privé.
Aan de hand van het tussenoverzicht kunt u reminders sturen naar collega’s om hun bestelling te plaatsen. Bovendien staat de btw van de gekozen kado’s gespecificeerd op het eindoverzicht (de MijnEigenKadootje waardebonnen zijn inclusief btw).

De shop bereikt een sluitingsdatum

De webshop sluit op een datum die met uw bedrijf overlegd is. Hierna ontvangt u het eindoverzicht.

De sluitingsdatum werkt erg prettig, omdat u dan op tijd een overzicht hebt en wij ons assortiment weer kunnen vernieuwen voor volgend jaar.

Vul onderstaand formulier in om uw democode aan te vragen!

  Bedrijf

  Contactpersoon

  Adres

  Postcode

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Indicatie aantal medewerkers

  Indicatie budget

  Specifieke wensen en/of ruimte voor opmerkingen