Over Bijzonder Kerstpakket

Over Ons.

Reef Trading is in 1985 begonnen als importeur van terracotta uit Spanje. In eerste instantie leverden wij deze producten aan retailers en aan leveranciers van kerstpakketten. Sinds 1987 zijn we deze terracotta zelf gaan aanbieden in onze eerste kerstpakketten op maat.
Met onze ruim dertig jaar ervaring weten wij uw wensen perfect te vertalen in een waardevol kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Vanzelfsprekend kunt u erop rekenen dat het hele proces van productie, logistieke afhandeling tot en met nazorg bij ons in vertrouwde handen is. Wij zijn een MVO-bedrijf en laten onze maatschappelijke betrokkenheid zien door een hechte samenwerking met sociale werkplaatsen die al meer dan twintig jaar voortduurt. Wij werken uitsluitend samen met partners die onze MVO-filosofie onderschrijven.
Onze samenwerking met een aantal creatieve professionals staat borg voor bijzondere kerstpakketten. Wij besteden veel tijd en aandacht aan de samenstelling van onze kerstpakketten op maat. Daarom is de minimumaanvraag 500 stuks.

Visie.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. U heeft bij ons één  aanspreekpunt gedurende het gehele proces van voorstel tot nazorg. Wij nemen alles uit handen en houden u op de hoogte van de status van de levering . Wij vinden creativiteit, originaliteit  en inspelen op trends onmisbaar om onze belofte elke keer weer waar te kunnen  maken.

MVO.

Wij zijn een MVO-bedrijf en laten onze maatschappelijke betrokkenheid zien door een hechte samenwerking met sociale werkplaatsen die al meer dan 20 jaar voortduurt. Wij werken uitsluitend samen met partners die onze  MVO-filosofie onderschrijven.

Momenteel werken wij al een aantal jaren samen met stichting Patijnenburg;  een organisatie die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt . Patijnenburg is initiatiefnemer van MVO Westland om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de kaart te zetten. Verantwoordelijkheid voor mens en milieu en ondernemen met je hart zijn dus niet alleen een mooie kerstboodschap; je kunt het ook in de praktijk brengen. En daarbij helpen wij een handje.

Behalve met stichting Patijnenburg hebben wij ook samengewerkt met Helso bedrijven in Helmond en Haeghe Pak te Den Haag. Ook hebben wij contacten met diverse andere sociale werkplaatsen in ons land.